Therapy Gél

Maradjon korod örök rejtély!

Arc- és bőrfiatalítás az  AGE Therapy Gel jótékony hatásával

Mik azok az AGE-molekulák?

A cukrok és a fehérje aminocsoportok egymásra gyakorolt hatásának következménye, hogy úgynevezett AGE-molekulák keletkeznek (AGE – Advanced Glycation Endproduct = Megnövekedett Glikációs Végtermék).

Több káros hatást is lehet az AGE-eknek tulajdonítani, elsősorban a kollagén (és más fehérjék) keresztkötésekkel való rögzítését és oldhatatlanná válását. Ez az egyik oka a mély ráncok kialakulásának.

A glikáció módosítja a bőrszerkezetet, felborítja annak vegyi egyensúlyát és állagát. Klinikai értelemben ez a romlási folyamat a bőrt merevvé, rugalmatlanná teszi, hamarosan megjelennek rajta a bőröregedés jelei.

Mit tehetünk a glikáció ellen?

Az  AGE Therapy Gel a bőrre kenhető Max!!

Te jó ég! A krémesített Max Bioaktív Ital kisimítja a bőröm?

Ez hihetetlen lehetőségnek tűnik!

AGE Therapy Gel

Azért alkotta meg a Morinda e csodazselét, hogy segítségével visszafordíthassuk az AGE káros hatását a bőrünkre, az öregedés látható jeleit. A könnyű, kellemes tapintású és illatú zselé használatával nemcsak fiatalabbnak érezhetjük magunkat, de ténylegesen fiatalabbnak is nézünk majd ki.
A zselé puhítja a bőrt és kezeli a bőrirritációkat, sérüléseket. Minden bőrtípus és korosztály használhatja.
Amellett, hogy az AGE–képződést gátolja, a Therapy Gel a glikáció, a kor, valamint a bőrsérülések látható nyomait is képes kezelni a bőrön.
Egyszerre védi és nyugtatja a bőrt, de ez még nem minden: meg is fiatalítja azt!

  • VÉD

A Therapy Gel a bőrre kenhető Max!!
Tartalmaz minden magas iridoid tartalmú összetevőt: nonit, oliva levelet, vörös áfonyát, kék áfonyát, húsos somot, aminek köszönhetően megerősíti a bőr természetes védekező képességét. E természetes összetevők egyfajta védőgátat emelnek az AGE ellen, s óvják a bőrt a környezeti károktól és a kiszáradástól. Ezek az összetevők továbbá lekötik a szervezetben található szabad gyököket.

  • NYUGTAT

A Therapy Gelben található zab kivonat és béta-glukán nyugtató, puhító hatással vannak a bőrre, így csökkentik a bőrpírt, az irritációt, valamint segítik megerősíteni a bőr védekező képességét.

  • FIATALÍT

A termék karoizin tartalma helyrehozza az AGE okozta károkat, erősíti a természetes kollagén termelést, erősíti a bőr antioxidáns védelmét, regenerál.
Eltűnhetnek tehát a megszokott bőrsérülések, ráncaink mélysége csökken, bőrünk egészségesebb lesz, s fiatalabb hatást kelt.
Most már nemcsak fiatalabbak lehetünk korunknál, de fiatalabbnak is nézhetünk ki!

Ára: 13.500,- Ft,  (240 ml)

Összetevők: Water (Aqua/Eau), Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Carnosine, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Avena sativa (Oat) Kernel Extract, Morinda citrifolia (Noni) Fruit Extract, Ethoxydiglycol, Olea europaea (Olive) Leaf Extract, Beta-Glucan, Potassium Sorbate, 1,2-Hexandiol, Cornus officinalis (Cornelian Cherry) Fruit Extract, Vaccinium macrocarpon (Cranberry)

Az AGE Therapy Gel klinikai vizsgálatának összegzése:

A módszer

Harminckilenc  49-59 év közötti nő részvételével  12  hetes klinikai vizsgálatot végeztünk az  Age Thearpy Gellel. A nők naponta egy borsónyi mennyiséget használtak fel a szarkalábak és az alkar alsó részén.  A bőr egészségére és megjelenésére vonatkozó méréseket végeztünk vizsgálat előtt, a 24.napon,  valamint a (12 hetes)  vizsgálat végén.
A mérések egy képzett klinikai szakértő szemléje , valamint műszeres vizsgálata alapján történtek.
A termék hatékonyságával kapcsolatban a résztvevőket kérdőív útján kérdeztük meg.

Az eredmény

A résztvevők 71,8%-a nyilatkozta, hogy az Age Therapy Gel  összességében javította bőrének minőségét a szarkalábak környékén a vizsgálat végére. Ugyanennyien állították, hogy a gél javított bőrük szilárdságán, valamint, hogy bőrüket egészségesebbnek érzik. 76,9%-uk  azt mondta, hogy a gél jótékony hatással  volt bőrük feszességére és simaságára, míg 64,1%-uk  szerint a terméktől  bőrük  rugalmasabbá  vált.
A szarkalábak  környékére  vonatkozó résztvevői  visszajelzéseket támasztják  alá  a klinikai szakértő megfigyelései  is. A  vizsgálat végére  a  résztvevők  87,2%-ának  összességében javultak az eredményei,  átlagosan  20,68%-kal.  A vizsgált nők 76,9%-ánál  csökkentek   a  ráncok, átlagosan  14,15%-kal.   A  bőr feszessége  és ruganyossága  a  résztvevők  87,2%-ánál   25,17 illetve 27,48%-kal  nőtt.  A  bőr szilárdsága átlagosan  21,68%-kal javult  a résztvevők  82,1%-ánál.  Ezek a klinikai szakértő  által feljegyzett  értékek  statisztikailag  szignifikánsak  voltak  (p < 0.001).
A  műszeres  mérések  mind a résztvevők  visszajelzését, mind a klinikai szakértő értékelését  alátámasztják.   A szarkalábak környékén   a Cutometerrel  33,82%-os  átlagos  javulást  mértünk  a résztvevők  89,7%-ánál.   Ennél  sokkal  jobb,  83,87%-os  átlagos  javulást  mért  a  műszer  a bőr  rugalmasságát  illetően  a  nők   82,1%-ánál.   Mindkét  mérés  statisztikailag  szignifikáns   volt   (p < 0.001).  A  SIAS cope-pal   történt  mérések   9,13%-os  átlagos   hemoglobin tartalom  csökkenést  mutattak  a  bőrben  a  nők   75,5%-ánál  (p < 0.001),  amely   jótékony  hatással   van a bőrszín  egyenletességére.
A ráncok vizsgálata előtti és utáni állapotát digitalis bőrfelszinleképezésés kvantitatív elemzés útján összehasonlítva  kijelenthető, hogy az  AGE  Therapy Gel a  vizsgálatban  résztvevők   94,6%-ánál  a ráncok  számát  csökkentette.  A  finom  és  mély  vonalak  száma   14,6  illetve   43,43%-kal  csökkent. A  nők  tapasztalatai  alapján  pedig  ez a mérték   8,38   illetve   67,6%.   Ezek a változások  statisztikailag  szignifikánsak  voltak.   (p< 0.001).