Body Conquer

BODY CONQUER

Megakadályozza az elfogyasztott szénhidrátok felszívódását!

(vércukor szintet normalizáló, valamint fogyást eredményező termék)

 

A Body Conquer segítségével a magad tetszésére formálhatod, úgy alakíthatod át az alakodat, hogy a súlyodból veszítesz, de az izomtömeged megmarad.
Ez nem egy gyors testsúlycsökkentő diétás fogyókúra program, hanem egy hosszú távú életmód rendszer.
Úgy csökkentheted a testsúlyod, hogy elkerülheted a jojó-effektust, mivel közben nem kell éhezned, csak egy kicsit oda kell figyelned a táplálkozásodra és a heti mozgásmennyiségedre.
Átgondolt megközelítést jelent a testösszetétel kialakításában. Olyan különleges, biológiailag aktív anyagokhoz jutsz hozzá, melyek elfogyasztása mérhető és pozitív egészségügyi  hatásokat  eredményez.

Lezárult, 30 emberen végzett vizsgálati eredmény három hónapos Body Conquer fogyasztása alapján a következők:

  • normalizálódott a vércukor szint
  • csökkent a testzsír
  • csökkent a testsúly
  • a biológiai életkor 8,8 %-al csökkent

A Morinda Body Conquer egyedülálló  Phase 2 formulája fehér vesebab- kivonatot is tartalmaz.
Mint emésztőenzim, az alfa- amiláz felelős a keményítő tartalmú szénhidrátok lebontásáért, mely folyamat során a keményítőt megfelelő formátumúvá alakítja az emésztőrendszer számára.
Megakadályozza az alfa-amiláz működésbe lépését, a fehér vesebab- kivonat  azt eredményezi, hogy a keményítő emésztetlenül halad át a szervezeten. Így kevesebb kalória épül be, ezzel segítve a fogyást.
A terméknek köszönhetően tehát kevesebb cukor található  majd a szervezetben, így csökken a káros AGE –molekulák száma.
A fehér vesebab-kivonat blokkoló hatásának köszönhetően megakadályozza az elfogyasztott szénhidrátok  felszívódását, és zsírként raktározását.
Ahhoz, hogy a fehér vesebab-kivonat ki tudja fejteni hatását, egyszerre kell  az emésztőrendszerben lennie az emésztésre váró szénhidrátokkal.

A Body Conquer  jelenleg az egyik legjobb keményítő blokkoló, segít csökkenti a káros AGE –molekulák kialakulását a szervezetben, segítséget nyújt a fogyásban, a testzsír  csökkenésében, valamint a cukorszint csökkenésében.

14 napos adag ára: 15.000,- Ft  217 g

Összetevők: inulin 38%, Triticum aestivum (búza) rost 21,8%, Plantago ovata (egyiptomi útifumaghéj) rost 20,7%, Phaseolus vulgaris (fehér vesebab) kivonat 6,2%, maltodextrin, Mangifera indica (mangó) gyümölcspor, savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), Daucus carota (sárgarépa) zöldségpor, Hordeum vulgare (árpa), édesítő (steviol-glikozid), Morinda citrifolia (noni) gyümölcspép, közepes lánchosszúságú trigliceridek pálmaolajból, ízesítők, emulgeálószer (szójalecitin), béta karotin (A vitamin).